За нас

«Позитано» ЕООД от 2015 г. е българска международна компания за покупко-продажба на употребявани камиони и организиране на доставката им до клиенти в Европа и по света.

Изкупуваме и продаваме употребявани влекачи, камиони, самосвали за превоз на зърно, сухи и насипни продукти, както и ремаркета цистерни за превоз на храна за животни и хладилни ремаркета.

Работим с различни марки и нямаме ограничения във възрастта на доставяната техника. Работим в тясно сътрудничество с френски, чешки и холандски транспортни и търговски компании.

Услуги:

В рамките на нашата компетентност предлагаме следните услуги:

 • ЗАКУПУВАНЕ НА ВАШИЯ КАМИОН/РЕМАРКЕ

  — Изкупуваме употребявани влекачи, камиони и ремаркета от всякаква марка от България, както и от транспортни фирми в цяла Европа (Франция, Белгия, Холандия и др.). Предлагаме най-добрата пазарна цена за вашия камион в деня на покупката.

 • ТЪРСИМ ЗА ВАС КАМИОН / РЕМАРКЕ СЪГЛАСНО ВАШЕТО ТЕХНИЧЕСКО ЗАДАНИЕ

  —търсене и закупуване на необходимото Ви оборудване във всяка европейска страна според Вашата задача. Подробни снимки и видео + технически доклад.

 • ОЦЕНКА НА ТЕХНИЧЕСКОТО СЪСТОЯНИЕ НА КАМИОН / РЕМАРКЕ

  — оценка на техническото състояние на вашия камион или ремарке

  — оценка на остатъчната и пазарната стойност на вашия камион или ремарке в деня на покупката

 • СЪДЕЙСТВИЕ ПРИ ПОКУПКА, ПРОДАЖБА И УСЛУГИ ЗА ДОСТАВКА НА КАМИОНИ

  — съдействие при покупко-продажба на вашите камиони както в България, така и във всяка друга европейска страна. Ще организираме посещение на специалист за оглед на камиона, тест драйв и съставяне на технически протокол.

  – Ако вашият употребяван камион или ремарке изисква поправка или техническо обслужване, тогава ние ще го осигурим от официален сервиз или от мултимарков сервиз, който е най-близо до вашия камион.

  — съдействие при организиране на транспортиране на закупен/продаден употребяван камион или ремарке до всяка точка на Европа със сухопътен транспорт (камион превозвач или шофьор), както и с морски транспорт от пристанище Антверпен в Белгия или пристанище Бургас.